Houten tuinkantoor

Op zoek naar een fijne en comfortabele plek om thuis te werken? Misschien wilt u graag een rustige plek in huis om u te kunnen concentreren. Maar waar gaat u die plek vinden?

Een houten tuinkantoor biedt dan een ideale oplossing. Bij Stantico helpen we u graag om een tuinkantoor te creëren dat precies aansluit bij uw wensen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op en ontdek hoe wij uw droomtuinkantoor kunnen realiseren.

Neem contact op

Een tuinkantoor in uw tuin bouwen

Wilt u aan de slag met een doordacht plan voor uw eigen houten tuinkantoor? Misschien wilt u het combineren met praktische bergruimte, een fijn zitgedeelte of een veranda-overkapping.

Het hele jaar warm en droog thuiswerken

U wilt natuurlijk geen koude handen tijdens het typewerk achter uw pc. Met hoogwaardige isolatie werkt u het hele jaar door comfortabel in uw houten tuinkantoor. We zorgen voor dak-, wand- en vloerisolatie van uw tuinkantoor. De ramen kunnen we uitvoeren in HR++-glas. 

Fiscaal aftrekbaar

Het is verstandig een toilet te plaatsen in uw houten tuinkantoor. Want dan is uw houten tuinkantoor fiscaal aftrekbaar. Dat geldt ook voor de extra investeringen in randapparatuur voor het compleet inrichten van uw werkplek. Onze tip: bespreek de voorwaarden en details met uw accountant. 

Een iconisch houten tuinkantoor  

Samen met u komen we tot een uniek, iconisch ontwerp voor uw houten tuinkantoor. Onze ontwerper is benieuwd naar uw ideeën. Misschien heeft u zelfs als schetsen op papier gezet. We adviseren over alle aspecten van uw nieuwe tuinkantoor. Van opbouw, maatvoeringen en materialen tot afwerking tot in detail. Resultaat is een uniek ontwerp, dat we voor u tot leven brengen. 

Inspiratiemagazine aanvragen

Wilt u thuis meer inspiratie opdoen en unieke Stantico projecten bekijken? Vraag nu ons eigen inspiratiemagazine aan en ontvang hem binnen enkele dagen op de deurmat.

Uw magazine aanvragen
  • Realiseert buitendromen
  • Iconische houtbouw
  • Persoonlijke passie