Een stijlvolle houten schuur op maat

U bent op zoek naar een stijlvolle houten schuur/berging of een houten garage. Wij weten als geen ander dat hierin veel mogelijkheden zijn. Uiteraard verschillende afmetingen, verschillende soorten daken en verschillende houtsoorten. Maar wat is nu voor u de best passende oplossing? Wat is praktisch en duurzaam en welke combinatie van materialen en constructie is technisch het beste? Onze adviseurs denken hierin graag met u mee. Vanaf het eerste ontwerp, de materiaalkeuze tot en met de oplevering staan we u graag terzijde.

Comfortabele en onderhoudsarme schuur op maat

De aanblik van de schuur wilt u graag in een stijl die passend is bij uw woning. Hiervoor is het belangrijk dat u de juiste materialen en de juiste kleurstellingen kiest. Daarnaast wilt u ook een onderhoudsvriendelijke en duurzame oplossing zodat u jarenlang plezier hebt. Onze adviseurs bieden u altijd een passend ontwerp en geven een praktisch advies in het kiezen van de juiste materialen en de juiste constructie.

Maak een afspraak

Een functionele eiken schuur

Naast de aanblik van de schuur moet de schuur ook optimaal functioneel ingericht worden. Iedere meter is maar één keer te benutten en u wilt zoveel mogelijk gemak hebben van de opbergruimte. Hierin denken wij graag praktisch met u mee en kunnen we de schuur eventueel indelen met ingebouwde kastruimte of andere maatwerk interieuroplossingen.

Brochure aangevraagd

Vervolgens heeft de familie een brochure aangevraagd bij Stantico. “We hadden al een architect in de hand genomen, die heeft een ontwerp gemaakt. Er zijn verschillende aannemers langsgekomen, maar daar kwamen we er niet mee uit, zowel in bouwwijze als ook in budget. Er moest namelijk vanuit de tekening gebouwd worden.”

Telefoongesprek

Na alle aannemers had mevrouw Pellenbrink een telefoongesprek met Diederick. “Het was een leuk gesprek; we hebben het gelijk over onze situatie gehad. Diederick gebruikte de bestaande tekening als basis en daar konden we op voortborduren. Samen hebben we bijvoorbeeld nagedacht over de breedte van de kozijnen, de keuze voor aluminium of hout enzovoort. We merkten direct dat Diederick ervaring heeft, ook met bijvoorbeeld het plaatsen van een kachel.” In de tuin stond een grote boom. “We wilden de boom heel erg graag behouden en betrekken bij de tuinkamer, want die zorgt voor veel sfeer in de tuin. Stantico heeft ervoor gezorgd dat dat mogelijk was, door om de boom heen te bouwen.”

Bouwen op afstand

Na de gesprekken is er een afspraak gemaakt voor het plaatsen. “Uiteindelijk kon Stantico eerder komen, maar wij zaten op dat moment in Bonaire. Op afstand hebben we toen alles volledig afgestemd. We zijn gelukkig flexibel, dus dat vonden we juist leuk. Er is echt vanuit de tekening gebouwd, dat was leidend. Rechts vooraan is tijdens het bouwproces nog een raam toegevoegd, dat was geen probleem.”

Offerte aanvragen

Vraag nu uw offerte aan voor uw persoonlijke buitenkamer, veranda of tuinkantoor. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om uw wensen door te spreken.

Uw offerte aanvragen
  • Realiseert buitendromen
  • Iconische houtbouw
  • Persoonlijke passie