Houten buitenkamer

U voelt zich heerlijk in uw huis. Maar soms zou u willen dat u meer ruimte aan de tuinkant. Een extra plek om te genieten van de tuin, de vogels en het weer. De oplossing? Een houten buitenkamer. Wij creëren deze plek voor u, in de stijl van uw huis en passend bij al uw wensen.  

Neem contact op

Wat is een buitenkamer?

Een buitenkamer is een verlengstuk van uw huis. Het is een ontspannende plek in de buitenlucht. Met een houten dakbeschot (met of zonder dakraam) en wanden of schuifpuien van hout en glas. U kunt hier een comfortabele zithoek maken met stoelen en banken. Een buitenkamer kan ook los in de tuin staan. We noemen zo’n buitenkamer ook wel een tuinkamer.

Genieten in alle jaargetijden

Een buitenkamer is een plek om te ontspannen en te ontmoeten. En om te genieten van het buitenleven. Dat kan in alle jaargetijden. Geniet van uw boek terwijl het buiten regent. Schenk een goed glas wijn in en nestel u bij een knapperend haardvuur. Of nog even nazomeren terwijl de hond voor de kachel slaapt. Hout brengt sfeer en zorgt voor een aangenaam klimaat.

Uw eigen, iconische plek 

Bij een uniek huis hoort een unieke buitenkamer. Ons advies is dat de houten buitenkamer in lijn ligt met uw huis en uw tuin. Heeft u een strakke tuin, dan past daarbij een strakke buitenkamer. Bij een landelijke tuin past het best een landelijke buitenkamer. Onze ontwerper hoort graag uw ideeën. Misschien heeft u al schetsen. We adviseren over (duurzame) materialen, isolatie en dakbedekking. Hoe groot wordt uw houten buitenkamer? Wat is een handige indeling? Welk hout? Welke aftimmering en vloer? Samen komen we tot een uniek ontwerp. Een iconisch ontwerp.

Interieur van uw houten buitenkamer

Ook de interieurafwerking maken we volledig naar uw wens. Van vloer tot en met het plafond, van wandafwerking tot glazen (schuif)pui. Met verwarming en verlichting is uw houten buitenkamer het hele jaar door een comfortabele plek. Met lichtkoepels en zonwering reguleert u de lichtinval. Kastruimte zorgt voor een opgeruimde, houten buitenkamer. Ook een buitenkeuken is mogelijk.  

Inspiratiemagazine aanvragen

Wilt u thuis meer inspiratie opdoen en unieke Stantico projecten bekijken? Vraag nu ons eigen inspiratiemagazine aan en ontvang hem binnen enkele dagen op de deurmat.

Uw magazine aanvragen
  • Realiseert buitendromen
  • Iconische houtbouw
  • Persoonlijke passie