Houten veranda op maat

U hebt een schitterende tuin. Alles staat in bloei, het gras heeft een mooie diepgroene kleur en u geniet hier als buitenmens van, op uw terras. U houdt van buitenleven. En om nog meer en nog langer van uw tuin te genieten bent u op zoek naar een houten veranda of terrasoverkapping om het plaatje compleet te maken. Stantico is specialist in iconische ontwerpen. 

Maak een afspraak

Iconisch ontwerp

Wij leveren uitsluitend maatwerkverandas met een uniek ontwerp. Geen situatie is hetzelfde. Daarom zijn wij u graag van dienst met passend advies van ontwerp tot realisatie. Het begint al bij de locatiebepaling van de veranda in uw tuin. Wordt de veranda een verlengde van uw woonkamer door deze tegen het huis aan te bouwen? Of wilt u juist een houten terrasoverkapping om zo meer buitenleven te creëren? 

En had u al nagedacht over zonligging, regeninslag en windrichting? Deze en andere aspecten zijn bijvoorbeeld bepalend of u kiest voor één of meer open zijden. De combinatie van úw wensen en ons advies zorgen hoe dan ook dat wij úw stijlvolle houten veranda realiseren.

Brochure aangevraagd

Vervolgens heeft de familie een brochure aangevraagd bij Stantico. “We hadden al een architect in de hand genomen, die heeft een ontwerp gemaakt. Er zijn verschillende aannemers langsgekomen, maar daar kwamen we er niet mee uit, zowel in bouwwijze als ook in budget. Er moest namelijk vanuit de tekening gebouwd worden.”

Telefoongesprek

Na alle aannemers had mevrouw Pellenbrink een telefoongesprek met Diederick. “Het was een leuk gesprek; we hebben het gelijk over onze situatie gehad. Diederick gebruikte de bestaande tekening als basis en daar konden we op voortborduren. Samen hebben we bijvoorbeeld nagedacht over de breedte van de kozijnen, de keuze voor aluminium of hout enzovoort. We merkten direct dat Diederick ervaring heeft, ook met bijvoorbeeld het plaatsen van een kachel.” In de tuin stond een grote boom. “We wilden de boom heel erg graag behouden en betrekken bij de tuinkamer, want die zorgt voor veel sfeer in de tuin. Stantico heeft ervoor gezorgd dat dat mogelijk was, door om de boom heen te bouwen.”

Bouwen op afstand

Na de gesprekken is er een afspraak gemaakt voor het plaatsen. “Uiteindelijk kon Stantico eerder komen, maar wij zaten op dat moment in Bonaire. Op afstand hebben we toen alles volledig afgestemd. We zijn gelukkig flexibel, dus dat vonden we juist leuk. Er is echt vanuit de tekening gebouwd, dat was leidend. Rechts vooraan is tijdens het bouwproces nog een raam toegevoegd, dat was geen probleem.”

Offerte aanvragen

Vraag nu uw offerte aan voor uw persoonlijke buitenkamer, veranda of tuinkantoor. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om uw wensen door te spreken.

Uw offerte aanvragen
  • Realiseert buitendromen
  • Iconische houtbouw
  • Persoonlijke passie