Houten veranda op maat

U hebt een schitterende tuin. Alles staat in bloei, het gras heeft een mooie diepgroene kleur en u geniet hier als buitenmens van, op uw terras. U houdt van buitenleven. En om nog meer en nog langer van uw tuin te genieten bent u op zoek naar een houten veranda of terrasoverkapping om het plaatje compleet te maken. Stantico is specialist in iconische ontwerpen. 

Neem contact op

Iconisch ontwerp

Wij leveren uitsluitend maatwerkverandas met een uniek ontwerp. Geen situatie is hetzelfde. Daarom zijn wij u graag van dienst met passend advies van ontwerp tot realisatie. Het begint al bij de locatiebepaling van de veranda in uw tuin. Wordt de veranda een verlengde van uw woonkamer door deze tegen het huis aan te bouwen? Of wilt u juist een houten terrasoverkapping om zo meer buitenleven te creëren? 

En had u al nagedacht over zonligging, regeninslag en windrichting? Deze en andere aspecten zijn bijvoorbeeld bepalend of u kiest voor één of meer open zijden. De combinatie van úw wensen en ons advies zorgen hoe dan ook dat wij úw stijlvolle houten veranda realiseren.

Offerte aanvragen

Vraag nu uw offerte aan voor uw persoonlijke buitenkamer, veranda of tuinkantoor. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om uw wensen door te spreken.

Uw offerte aanvragen
  • Realiseert buitendromen
  • Iconische houtbouw
  • Persoonlijke passie