Tuinkamer met zwemvijver

Houten tuinkamer

Wilt u het hele jaar door genieten van het buitenleven en uw tuin? Met een tuinkamer creëert u een heerlijke plek om te ontspannen en te ontmoeten. Stantico is specialist in iconische houten tuinkamers met een uniek ontwerp. En met alle luxe en comfort die u wenst. 

Benieuwd wat er in uw situatie mogelijk is en wat wij daarin kunnen betekenen? Onze adviseurs komen graag bij u langs om samen uw wensen te bespreken. Plan vandaag nog uw gratis adviesgesprek en ontdek de mogelijkheden voor uw ideale tuinkamer.

Maak een afspraak

Wat is een tuinkamer?

Een tuinkamer is een overkapping in de tuin. U kunt deze overkapping volledig afsluiten met voor- en zijwanden. Met faciliteiten zoals verwarming en verlichting kunt u hier het hele jaar door genieten van het buitenleven. Een tuinkamer kan ook vastzitten aan het huis. We noemen zo’n tuinkamer ook wel een buitenkamer.  

Iconisch ontwerp 

U gaat samen met onze ontwerper om tafel. Heeft u zelf al ideeën over het ontwerp? Misschien zelfs als schetsen? Ons advies is dat uw nieuwe houten tuinkamer in lijn ligt met uw huis en uw tuin. Welke houtsoort heeft uw voorkeur? Welke eisen stelt u aan de indeling, de wanden en de dakbedekking? Samen komen we tot een iconisch ontwerp voor uw houten tuinkamer.  

Interieur van uw houten tuinkamer

Ook de interieurafwerking maken we volledig naar uw wens. Van vloer tot en met het plafond, van wandafwerking tot glazen (schuif)pui. Met verwarming en verlichting is uw houten buitenkamer het hele jaar door een comfortabele plek. Met lichtkoepels en zonwering reguleert u de lichtinval. Kastruimte zorgt voor een opgeruimde, houten buitenkamer. 

Compleet genieten met een buitenkeuken 

Maak uw houten tuinkamer compleet met een buitenkeuken of een barbecue. Of gewoon allebei! U hoeft niet steeds naar uw keuken in huis, maar hebt alles bij de hand. Het buitenleven is héérlijk. 

Inspiratiemagazine aanvragen

Wilt u thuis meer inspiratie opdoen en unieke Stantico projecten bekijken? Vraag nu ons eigen inspiratiemagazine aan en ontvang hem binnen enkele dagen op de deurmat.

Uw inspiratiemagazine aanvragen
  • Realiseert buitendromen
  • Iconische houtbouw
  • Persoonlijke passie