Onze werkwijze

Heeft u interesse in onze iconische houtbouw? Dan bent u vast benieuwd wat u van ons kunt verwachten. Wel zo duidelijk. Dat leggen we hieronder voor u uit:

Stap 1

Het eerste gesprek

Onze adviseurs komen bij u langs om uw wensen te bespreken. Onze adviseurs zijn houtbouwspecialisten. Ze weten dus waar ze over praten. In een eerste gesprek nemen we al uw wensen en ideeën door. Ook brengen we de situatie in kaart. Op basis van deze informatie komen we tot een realistisch ontwerp.

Tuinkamer laten ontwerpen
Stap 2

Vrijblijvende offerte

Na het eerste gesprek en het eerste ontwerp, gaan onze adviseurs aan de slag met de vrijblijvende offerte. We houden van duidelijkheid, dus we beschrijven in deze offerte alles uitgebreid. Uw wensen staan helder op papier. Dit voorkomt verrassingen achteraf. U kunt zo de offerte nog eens rustig nalezen. Wilt u toch aanpassingen? Dat kan natuurlijk.

Stap 3

Het ontwerp is akkoord

De laatste details en de offerte zijn dichtgetimmerd. Uw wensen staat tot in detail op papier. Nu gaan we aan de slag. Wij komen bij u langs om de definitieve maten op te nemen. Daarna plannen we de opdracht in en bestellen we de materialen.

Stap 4

Wij gaan van start

De materialen zijn binnen in onze werkplaats. Onze medewerkers maken in de werkplaats alles zo compleet mogelijk op maat.

Stap 5

Wij komen plaatsen

Op de afgesproken datum komen we langs voor het plaatsen van uw gedroomde houtbouw. Onze vakmensen doen dit op zo’n manier dat u daar het minste hinder van ondervindt. Voor u het weet geniet u van het nieuwe buitenleven in uw eigen tuin!

Stap 6

Oplevering

Bent u tevreden over het resultaat? Dan volgt het allermooiste moment: de oplevering. Nu kan het genieten voor u beginnen. En wij genieten graag met u mee. Want elk project is uniek, en dus altijd weer een bijzondere mijlpaal.

Samen bouwen?

Droomt u van iconische houtbouw bij huis? Wij brengen ideeën tot leven. Informeer gerust naar de mogelijkheden. Wij geven u graag advies.

Contact
  • Realiseert buitendromen
  • Iconische houtbouw
  • Persoonlijke passie