Tuinkantoor met berging

Een royaal tuinkantoor om met meerdere mensen comfortabel te kunnen werken. Dat was de wens van deze ondernemer. Daarnaast is er genoeg ruimte om gasten te ontvangen in een gezellig lounchgedeelte met uiteraard een heerlijke houtkachel. De fraai afgewerkte berging voegt er praktisch gebruiksgemak aan toe.

Projectdetails

  • 8 meter breed, 4 meter diep, 2,7 meter hoog
  • Tuinkantoor met berging
  • Deze uitvoering kost € 52.000 tot € 58.000
Vraag een offerte aan

Eikenhout

Het tuinkantoor is opgetrokken uit een volledig eikenhouten basis. Ook de degelijk samengestelde kozijnpartijen passen perfect in het verfijnde geheel.

Thuis comfortabel werken? Het kan. Met een volwaardig tuinkantoor bent u van alle gemakken voorzien en altijd in de buurt van uw partner of gezin. Even gezamenlijk lunchen of om drie uur ‘s middags een bakje koffie doen? Het wordt werkelijkheid met uw eigen kantoor bij huis.

Brochure aangevraagd

Vervolgens heeft de familie een brochure aangevraagd bij Stantico. “We hadden al een architect in de hand genomen, die heeft een ontwerp gemaakt. Er zijn verschillende aannemers langsgekomen, maar daar kwamen we er niet mee uit, zowel in bouwwijze als ook in budget. Er moest namelijk vanuit de tekening gebouwd worden.”

Telefoongesprek

Na alle aannemers had mevrouw Pellenbrink een telefoongesprek met Diederick. “Het was een leuk gesprek; we hebben het gelijk over onze situatie gehad. Diederick gebruikte de bestaande tekening als basis en daar konden we op voortborduren. Samen hebben we bijvoorbeeld nagedacht over de breedte van de kozijnen, de keuze voor aluminium of hout enzovoort. We merkten direct dat Diederick ervaring heeft, ook met bijvoorbeeld het plaatsen van een kachel.” In de tuin stond een grote boom. “We wilden de boom heel erg graag behouden en betrekken bij de tuinkamer, want die zorgt voor veel sfeer in de tuin. Stantico heeft ervoor gezorgd dat dat mogelijk was, door om de boom heen te bouwen.”

Bouwen op afstand

Na de gesprekken is er een afspraak gemaakt voor het plaatsen. “Uiteindelijk kon Stantico eerder komen, maar wij zaten op dat moment in Bonaire. Op afstand hebben we toen alles volledig afgestemd. We zijn gelukkig flexibel, dus dat vonden we juist leuk. Er is echt vanuit de tekening gebouwd, dat was leidend. Rechts vooraan is tijdens het bouwproces nog een raam toegevoegd, dat was geen probleem.”

  • Realiseert buitendromen
  • Iconische houtbouw
  • Persoonlijke passie