Stijlconcepten Stantico

Uw buitendroom werkelijkheid laten worden. Daarin vindt de vernieuwende designtaal van Stantico haar oorsprong. Een bron van inspiratie vormde ook de buitenverblijven die we inmiddels gerealiseerd hebben.

Een coherent palet van kleuren en materialen hebben we een eigen gezicht gegeven in twee nieuwe stijliconen. Eén daarvan zou zomaar het vertrekpunt kunnen worden van uw nieuwe buitenverblijf.

Persoonlijke passie voor comfortabel buitenleven

Van inspiratie in designstijlen naar uw persoonlijke Stantico tuinkamer. We helpen u graag bij elke stap. Is het wat u betreft tijd voor goed advies? We zien u graag bij u op locatie.

Inspireer uzelf

“De vormgeving en inrichting van uw tuin vraagt aandacht, want er zijn in elke tuinstijl veel uitvoeringsmogelijkheden. We horen van klanten vaak de wens of zelfs droom om een fijne plek te creëren. Voor de één gaat het om ontspanning en tot rust komen. De ander ontmoet graag vrienden en familie rondom een heerlijke barbecue. Ook wordt er, vaak flexibel, meer thuis gewerkt. Een tuinkamer, buitenverblijf of tuinkantoor neemt dan ook bijna altijd een belangrijke plek in binnen de tuin of aan het terras.

Elke Stantico maken we volledig op maat én met de hand. We beginnen altijd met een blanco vel papier. Oftewel, we luisteren eerst naar uw wensen. Die vertalen we naar een uniek ontwerp. Daarom is elke stijl mogelijk en kunnen we de beschikbare ruimte volledig naar wens indelen.

Om uw inspiratie te verrijken met stijlelementen die een Stantico wat ons betreft mogen kenmerken, hebben we deze stijlconcepten uit eigen hand ontworpen. Laat u hierdoor vooral inspireren om uiteindelijk samen met ons uw unieke Stantico buitenverblijf te realiseren.

Want, we kunnen het niet genoeg benadrukken, uw wensen staan centraal en een Stantico is altijd maatwerk, speciaal voor u.”

Adviesgesprek aanvragen
  • Realiseert buitendromen
  • Iconische houtbouw
  • Persoonlijke passie