Tuinkamer Sognero

Mediterrane tuinbeleving
Waar de mediterrane keuken zich concentreert rondom veel verse groenten en fruit, daar kenmerkt de bouwstijl zich in lichte aardetinten en warme houtsoorten. Deze sfeer herkent u in Sognero binnen de stijlconcepten van Stantico.

Stijlelementen en kenmerken

  • Warme houtsoort geeft karakter in elk seizoen
  • Exclusieve wandverlichting in combinatie met dimbare spots
  • Heerlijke lounge rondom de luxe sfeerhaard
  • Het ontwerp zorgt voor verbinding met binnen- en buitenleven in en om de tuinkamer
Deze stijl spreekt mij aan

Buiten leven in combinatie met een open wellness ruimte, iets wat eveneens veel overeenkomsten kent met de mediterrane lifestyle. Wanneer uw wensen zich concentreren rondom een wellness beleving in eigen tuin, dan behoort een volwaardig poolhouse tot één van de basiselementen. De doorlopende achter- en zijwand creëert een optische verbinding met het leven binnen en buiten de tuinkamer.

Zo creëren we samen de fijne mogelijkheid om rondom de genietmomenten in de jacuzzi of de ontspanning in een zwembad ook een plek te hebben om tot rust te komen of samen een drankje te doen. Het poolhouse ontwerpen we op basis van uw wensen, geheel aansluitend op uw smaak in tuinarchitectuur.

Uw inspiratie magazine aanvragen

De Sognero heeft een aantal herkenbare stijlelementen. Denk aan de wijze waarop het plafond en de wanden aan elkaar verbonden zijn en de gelaagdheid in de dakafwerking zelf. De verlichting, in de aansluiting op plafond met de wanden, verspreid een warme gloed. Met de dimbare spots heeft u de lichtsterkte volledig in eigen hand.

Uw persoonlijke Stantico in stijl van de Sognero
Gaat u voor een open geheel, volledig winddicht of een combinatie hiervan? Wenst u een inpandige technische ruimte of, heel praktisch, een berging voor tuingereedschap? Elke indeling is mogelijk en uiteraard denken we in het concept ook aan een verlichtingsplan en de wand- en plafondafwerking.

  • Realiseert buitendromen
  • Iconische houtbouw
  • Persoonlijke passie