Creëer uw ideale tuinkamer met Stantico

Bij Stantico draait alles om uw comfort en tevredenheid. Wij geloven dat het ontwerpen en aanschaffen van uw droomveranda of tuinkamer een plezierige en zorgeloze ervaring moet zijn. Daarom staan wij klaar om u bij elke stap te begeleiden, van het eerste ontwerp tot de uiteindelijke montage. Ons doel? Een prachtige buitenruimte realiseren waar u het hele jaar door van kunt genieten.

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw project? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op
Stap 1

Gratis en vrijblijvende afspraak

Wij komen vrijblijvend en gratis bij u langs op een moment dat het u uitkomt. Tijdens deze afspraak bespreken we uw wensen en de mogelijkheden voor uw droomtuinkamer.

Tuinkamer laten ontwerpen
Stap 2

Persoonlijk ontwerp op maat

We ontwerpen uw tuinkamer volledig op maat, zodat deze perfect aansluit bij de stijl van uw woning en uw persoonlijke wensen. U ontvangt een gedetailleerd ontwerp dat uw visie tot leven brengt.

Stap 3

Vergunningsaanvraag

Indien nodig, regelen wij de vergunningsaanvraag voor u. Dit zorgt ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken over administratieve rompslomp.

Stap 4

Inmeten en voorbereiden

Onze experts komen bij u langs om nauwkeurig in te meten en de laatste voorbereidingen te treffen voor een vlekkeloze realisatie.

Stap 5

Vakkundige montage

Ons ervaren montageteam zorgt voor de vakkundige installatie van uw tuinkamer. Wij werken efficiënt en met oog voor detail om uw nieuwe buitenruimte perfect af te leveren.

Stap 6

Oplevering en genieten

Na de montage volgt de oplevering. Wij controleren samen met u of alles naar wens is. Vervolgens kunt u direct beginnen met genieten van uw prachtige nieuwe tuinkamer, ongeacht het seizoen.

Benieuwd hoe andere klanten hun tuinkamer ervaren?
Lees het klantverhaal van Familie Pellenbrink

Inspiratiemagazine aanvragen

Wilt u thuis meer inspiratie opdoen en unieke Stantico projecten bekijken? Vraag nu ons eigen inspiratiemagazine aan en ontvang hem binnen enkele dagen op de deurmat.

Gratis magazine aanvragen
  • Realiseert buitendromen
  • Iconische houtbouw
  • Persoonlijke passie