Wintertijd met een Stantico

Winter in de tuin. Koude dagen. Zeker als het buiten hard sneeuwt en er al een dik pak ligt, het misschien hard hagelt en het snel donker is. Zodra de kou buiten z’n ronde doet, zijn we natuurlijk het liefste zoveel mogelijk binnen.

Warm buiten leven
Hoe heerlijk is het dan om buiten, warm binnen te kunnen zitten. Wanneer de tuin is bedekt met een witte deken, maakt u het pad sneeuwvrij naar de deur van uw tuinkamer, tuinkantoor of praktijkruimte. Binnen geniet u van de sneeuwvlokken die de tuin gestaag veranderen in een witte wereld terwijl u een verse kop koffie bereid of achter uw bureau plaatsneemt om aan de slag te gaan.

Genieten met het hele gezin
Kinderen vinden het maken van een sneeuwpop natuurlijk een geweldig leuke klus. Zodra de sneeuwpop staat gaan we natuurlijk snel naar de verwarmde tuinkamer om te genieten van een grote mok warme chocolademelk, met slagroom uiteraard.

Het hele jaar comfortabel
Het mooie van een geïsoleerde tuinkamer die u voorziet van een warmtebron, denk aan een houtkachel of misschien wel vloerverwarming, is dat u er het hele jaar gebruik van kunt maken. Ook nu het winter is en we langzaam al uitkijken naar het voorjaar. Het is in elk seizoen de ideale plek voor een gezellige avond met vrienden of familie. Elke buitendroom wordt werkelijkheid met een echte Stantico in uw tuin.

Concrete bouwplannen?
Het nieuwe jaar hebben wij samen weer ingeluid. De tijd van oliebollen en elkaar een goed nieuwjaar wensen is alweer voorbij. Een nieuw jaar, het begin van goede voornemens, nieuwe plannen en het verwezenlijken van persoonlijke wensen. Het realiseren van een tuinkamer bij uw woning staat misschien ook wel op uw lijstje. Wilt u alvast concreter aan de slag met een maatwerk ontwerp? Plan een adviesgesprek bij u op locatie.

Voor u op maat, in elke situatie
Onze buitenverblijven worden met de hand voor u op maat gemaakt. Heeft u specifieke wensen die u graag terugziet in het ontwerp? Wij laten ze terugkomen in het ontwerp. Tussentijds vragen over het proces of aanpassingen zijn daarbij altijd bespreekbaar. Wij vinden het erg belangrijk dat u in ons ontwerp uw wensen terugziet, want het wordt uw unieke buitenverblijf. Een resultaat wordt om trots op te zijn en jarenlang van te blijven genieten.

Inspiratie geeft inzicht
Wilt u meer zien van onze gerealiseerde buitenverblijven? Of ontvangt u graag persoonlijk advies? Vraag dan ons inspiratiemagazine aan of neem eens vrijblijvend contact met ons op.

Inspiratiemagazine aanvragen

Wilt u thuis meer inspiratie opdoen en unieke Stantico projecten bekijken? Vraag nu ons eigen inspiratiemagazine aan en ontvang hem binnen enkele dagen op de deurmat.

Uw inspiratie magazine aanvragen
  • Realiseert buitendromen
  • Iconische houtbouw
  • Persoonlijke passie