Waarom Stantico / korte lijntjes in het proces

Van tuinkamer en tuinkantoor tot buitenkamer en veranda. Het proces van contact tot oplevering vergt tijd. Om deze tijd zo ver mogelijk in te korten vinden wij het belangrijk de lijntjes tussen u als klant en ons als bedrijf kort te houden. Waarom vinden wij dit zo van belang? Een goede reden om voor een Stantico te gaan!

Goede samenwerking
Zodra het contact is gelegd streven wij naar een goede samenwerking in de toekomst. Door u van A tot Z mee te nemen in het proces heeft u er een levend beeld bij én weet u dus wat u aanschaft. Uw wensen worden hierbij meegenomen en zorgvuldig besproken in ons vakkundig team. Wij zetten alles op alles zodat u straks kan gaan genieten van een eigen Stantico.

Persoonlijke passie
Eén van onze kernwaarden is persoonlijke passie. Wij zijn met z’n allen gepassioneerd in het bouwen van de mooiste buitenverblijven. Een buitenverblijf waar u straks gebruik van gaat maken. Samen bouwen wij aan uw eigen tuinkamer, –kantoor, praktijkruimte of trainingslocatie. En waarom persoonlijke passie? Bij elk project staat u als klant centraal in het proces. Het buitenverblijf wordt uw eigendom en moet dus geheel aan uw verwachtingen voldoen. Daarom vinden wij het belangrijk dat u de aandacht krijgt wanneer dit nodig is. Uw suggesties nemen wij mee, maar ook als u in een later stadium nog iets gewijzigd wilt hebben laten wij u niet in de kou staan!

Zorgvuldig werken op locatie
Door het persoonlijke contact in het gehele proces werken wij naar een makkelijk en toegankelijke omgang. Omdat u precies weet wat er gaande is bouwt u als het ware met ons mee. Zodra het ontwerp, akkoord is, plannen wij een datum om bij u thuis te gaan monteren. Uw buitenkamer, masterclassruimte, veranda of schuur wordt werkelijkheid. De montage verloopt in alle zorgvuldigheid en bereikt het punt voor de oplevering. Uw Stantico staat te stralen in uw tuin, uw trots!

Voor u op maat!
De korte lijntjes, en daarmee de goede samenwerking, is er niet voor niks. Dit is allemaal omdat de tuinkamer voor u op maat gemaakt wordt. Op deze manier wordt het buitenverblijf volkomen uniek en geheel uw wens. Het resultaat is altijd praktisch en sfeervol, een eyecatcher in de omgeving. Suggesties van beide kanten, gecombineerd met onze ervaring en vakmanschap, maken het een echt icoon in uw tuin!

Persoonlijke samenwerking ervaren?
Getriggerd door ons verhaal? Ziet u uit naar een eigen Stantico? Het ontwerpen en realiseren van uw Stantico zien wij als een geweldige uitdaging. Neemt u contact met ons op zodat we de samenwerking met elkaar aan kunnen gaan? Ervaar het persoonlijke contact en de duidelijkheid in het verloop van begin tot oplevering.

Inspiratie nodig?
Natuurlijk zal u niet direct een keuze maken, inspiratie is een goede bron om een duidelijk beeld te creëren van uw wensen. Er zijn al verschillende projecten afgerond met blije klanten tot gevolg. Ook uit de andere blogs kan u misschien inspiratie putten. Vergeet niet het Stantico inspiratiemagazine aan te vragen! Thuis kan u dan alles nog eens rustig doorlezen en bekijken.

Contact opnemen

Inspiratiemagazine aanvragen

Wilt u thuis meer inspiratie opdoen en unieke Stantico projecten bekijken? Vraag nu ons eigen inspiratiemagazine aan en ontvang hem binnen enkele dagen op de deurmat.

Uw inspiratiemagazine aanvragen
  • Realiseert buitendromen
  • Iconische houtbouw
  • Persoonlijke passie