Vind uw unieke buitenverblijf

Een extra ruimte creëren gaat gemakkelijk bij de realisatie van een nieuw buitenverblijf. Wat de functie van het buitenverblijf is, is aan u. Hierbij is er erg veel mogelijk. Van buitenkamer tot een vrijstaande tuinkamer en van schuur tot kantoor. Alle mogelijkheden hebben zo hun eigen functie en voordelen. Ontdek uw unieke buitenverblijf!

Van binnen naar buitenkamer
Stel, u geniet van het buitenleven, wilt deze graag naar binnen halen én u wilt dat ene regenbuitje vermijden. Ooit gedacht aan een buitenkamer? Deze staat tegen uw woning aan. Met andere woorden: u hoeft niet eerst naar buiten om bij het verblijf te komen. Vanuit de woonkamer stapt u zo de buitenkamer in. Op deze manier kan u door weer en wind een gemakkelijk zit nemen met zicht op de tuin. Richt de kamer in naar de stijl van uw woonkamer: dé sfeerbeleving! Haal binnen naar buiten!

Of toch midden in de tuin?
Met een goed gevuld dienblad loopt u door uw tuin naar uw tuinkamer. Daar wacht een gezelschap op u om samen te genieten van een heerlijke borrel. Of misschien zat u al even en verheugde u zich op de heerlijke hapjes. Midden in de tuin geniet u samen van het mooie uitzicht op de prachtige natuur. In de koudere maanden kan u het er zo warm maken als u wilt. Houd de deuren dicht en zet de kachel aan. Op warmere dagen is het een kleine moeite om de glazen schuifdeur even open te zetten. Maak de ruimte op temperatuur en haal de buitenlucht naar binnen. Klinkt dit als muziek in de oren?

Open veranda voor de warmere dagen
Een veranda is een niet-geïsoleerde optie als buitenverblijf. Met een veranda haalt u de buitenlucht op elk moment naar binnen. Echter, ook hier geldt de mogelijkheid tot het aanbrengen van een glazen schuifdeur. Door deze dicht te laten blijft u uit de wind zitten en kan u het hele jaar rond van de veranda gebruik maken. Haal de frisse buitenlucht naar binnen door de deuren open te zetten. Een eenvoudige, en daarmee goedkopere, versie van een tuinkamer.

Creëer je eigen werkplek
Een eigen bedrijf, een eigen kantoor. Toch? Door je werkplek in eigen tuin op te bouwen, ligt alles bij de hand. Elke ochtend bent u in een paar minuten weer met uw werkzaamheden bezig, uw kantoor staat immers in uw tuin! Een tuinkantoor kan ook gebruikt worden als vergaderlocatie, atelier, praktijkruimte, trainingslocatie of coachruimte. Het is net waar uw interesse ligt! Bij elke werkruimte denken wij graag mee.

Geen kamer, maar een ruime berging?
Een ruimte om samen te genieten van elkaar en de buitenlucht tot een eigen werkplek in de tuin. Een ruime berging? Daar kan ook uw oriëntatie liggen. Voldoende opbergruimte is altijd wenselijk. Een schitterend ruime schuur kan u hierbij helpen. Creëer meer plek voor het bergen van al uw eigendommen. Door er een extra overkapping aan te bouwen krijgt de berging een dubbele functie. Ook uw auto krijgt zo een waardige plek in uw tuin. Beschut tegen weer en wind.

Vraag naar de mogelijkheden!
Zoals je nu weet is er veel mogelijk bij Stantico. En misschien wel het belangrijkste: uw unieke buitenverblijf wordt pas écht uniek doordat deze naar uw wens gemaakt wordt. Tijdens het ontwerp adviseren wij en nemen wij uw wensen mee voor het creëren van het uiteindelijke concept. Vraag naar de mogelijkheden voor het realiseren van uw Stantico!

Inspiratie
Bij de oriëntatie naar een geschikt verblijf is inspiratie de bron van een goede keuze. Stantico biedt graag een kijkje in het verrichte werk. Vraag ons inspiratiemagazine aan, wij sturen deze dan naar u op! Wij zien uw belletje of mailtje graag tegemoet.

Tuinkamer ontwerp

Inspiratiemagazine aanvragen

Wilt u thuis meer inspiratie opdoen en unieke Stantico projecten bekijken? Vraag nu ons eigen inspiratiemagazine aan en ontvang hem binnen enkele dagen op de deurmat.

Uw inspiratie magazine aanvragen
  • Realiseert buitendromen
  • Iconische houtbouw
  • Persoonlijke passie