Multifunctioneel buitenverblijf in Utrecht

Dit voltooide project in Utrecht omvat een luxe buitenverblijf met een tuinkamer, werkruimte en schuur, allemaal ontworpen om aan de specifieke behoeften van de klant te voldoen. De prominente kenmerken zijn de eikenhouten structuur met Stantico stijlelementen en het gebruik van natuurlijke materialen zoals eiken en douglas. Het eindresultaat is een functionele ruimte die esthetisch past bij de levensstijl van de bewoners.

Het tuinverblijf is gebouwd met een eiken gebinte dat een vleugje Stantico stijl toevoegt, zonder de functionaliteit uit het oog te verliezen. Eiken en douglas bekleding dragen bij aan de duurzaamheid en natuurlijke uitstraling van het gebouw. Een vlonder en doordachte verlichting versterken de buitenomgeving en creëren een uitnodigende sfeer.

Projectdetails

  • Totaal 15 meter lang, 3,80 meter breed
  • Voorzien van stalen schuifdeuren, geïsoleerde ramen
  • Deze uitvoering kost €95.000 – €98.000

In de werkruimte zorgen geïsoleerde ramen voor natuurlijk licht, terwijl storende geluiden worden gedempt, waardoor een ideale omgeving voor productiviteit ontstaat. De tuinkamer combineert stijlvolle elementen met een naadloze connectie naar buiten, waardoor een rustige plek ontstaat om te ontspannen.

De klant gaf ons de vrijheid om hun persoonlijkheid te vertalen in het ontwerp. Door gewaagde keuzes te maken, hebben we een unieke stijl gecreëerd die aansluit bij de smaak en voorkeuren van de bewoners. Elk aspect van het ontwerp draagt bij aan de unieke sfeer van het tuinverblijf.

Dit project benadrukt de synergie tussen klantinzicht en creatieve deskundigheid. Het luxueuze tuinverblijf, met de tuinkamer, werkruimte en schuur, belichaamt niet alleen vakmanschap, maar ook een levensstijl. Het eindresultaat is een tijdloze ruimte die een blijvende indruk achterlaat.

Dit wil ik ook!
  • Realiseert buitendromen
  • Iconische houtbouw
  • Persoonlijke passie