Lange zomeravonden

Zomerdingen
Gezellig barbecueën, samen rond het kampvuur, aangename temperaturen, het klinkt als de zomer. Zo lang mogelijk buiten genieten nu de avonden langer worden. Hoeveel gezelliger is dit met het gezin, familie of vrienden. Juist dan wilt u graag beschut zitten, zeker op een frissere zomeravond.

Veranda of tuinkamer?
En dat kan! Gewoon heel dichtbij huis, ja zelfs in uw eigen tuin. Wat dacht u van een vrijstaande overkapping, oftewel een luxe veranda of tuinkamer. Eentje die u naar eigen wens kunt inrichten. Voor de verlichting kunt u bijvoorbeeld spotjes of prachtige wandverlichting laten installeren. En mocht u een diepe tuin hebben, en dus wat verder moeten lopen, dan is een buitenkeuken een waardevolle toevoeging. U bent zo op elk moment van alle gemakken voorzien.

Buitenkamer
Wilt u graag uw woonkamer of leefkeuken uitbreiden met een serre, oftewel buitenkamer? Dan creëert u daadwerkelijk een verlengstuk aan uw woning. Dat is ook een uitkomst! U wilt uw bezoek graag voorzien van een hapje en drankje? Met een buitenkamer heeft u alles binnen handbereik.

Iconisch ontwerp
Voordat we een buitenkamer of tuinkamer realiseren gaat u eerst samen met onze ontwerper om tafel om tot een iconisch ontwerp te komen.

Inspiratiemagazine
Eerst zelf thuis inspiratie opdoen en de unieke Stantico projecten bekijken? Vraag ons inspiratiemagazine aan ontvang hem binnen enkele dagen op de deurmat.

Genieten
Een mooi vooruitzicht… zomers optimaal genieten van het buitenleven samen met u gezin, familie of vrienden. Dat wilt u toch ook?

Inspiratiemagazine aanvragen

Wilt u thuis meer inspiratie opdoen en unieke Stantico projecten bekijken? Vraag nu ons eigen inspiratiemagazine aan en ontvang hem binnen enkele dagen op de deurmat.

Uw inspiratie magazine aanvragen
  • Realiseert buitendromen
  • Iconische houtbouw
  • Persoonlijke passie