Een tuinkamer of buitenkamer

Tijd voor een nieuwe blog…

Dromen
U droomt van een tuin met een prachtige tuinkamer of buitenkamer? Het mooie weer komt er weer aan en dan is het begrijpelijk dat u graag buiten wil zijn. Genieten van de zon, uw tuin die steeds verder in bloei komt en de vogels die u hoort fluiten.

Wat is wat?
Maar wat is het verschil tussen een tuinkamer of buitenkamer? Het onderscheid is gemaakt in het feit dat een tuinkamer een al dan niet geïsoleerd, vrijstaand buitenverblijf is in de tuin en een buitenkamer wordt gezien als een verlengstuk van de woning. Oftewel, die realiseren we tegen de woning aan, bijvoorbeeld bij de woonkamer of keuken of eetkamer. Net wat u wenst uiteraard. Zo kan een buitenkamer gunstig zijn wanneer u extra leefruimte wilt, maar het tegelijk fijn vindt om een ontspannen plek in de buitenlucht te hebben.

Advies op maat
Zowel een tuinkamer als een buitenkamer kunnen we samen met u naar eigen wens realiseren. Wij helpen u er dan ook graag bij. Welke houtsoort heeft uw voorkeur? Welke eisen stelt u aan de indeling, stijl, isolatie en vloeren? En wat heeft u in gedachten voor de wanden, gevelafwerking en de dakbedekking?

Interieurafwerking
Dat is de buitenkant, maar ook het interieur maken we volledig naar wens. Wilt u ook in uw tuinkamer de lekkerste gerechten bereiden? Denk dan ook na over een complete buitenkeuken. Wilt u zelf het lichtinval regelen? Daar hebben we bijvoorbeeld de lichtstraat en zonwering voor.

Inspiratie opdoen
De afgelopen periode hebben wij uiteenlopende projecten gerealiseerd. U vindt ze op onze website in het projectenoverzicht. Volg ons ook op Social Media en blijf op de hoogte over de iconische houtbouw van Stantico.

Uw tuinkamer of buitenkamer realiseren

Heeft u al concrete bouwplannen? Plan een afspraak met Diederick of vraag direct een offerte aan.

Uw offerte aanvragen
  • Realiseert buitendromen
  • Iconische houtbouw
  • Persoonlijke passie