Specialist in iconische houtbouw

Stantico is een jong en bevlogen bedrijf met jarenlange ervaring in de houtbouw. Diederick van Middendorp is de sturende kracht achter een klein, hecht team. U herkent ons vakmanschap, ervaring en oog voor detail in de talrijke projecten die we al opleverden. Diederik: “Iedere klant is uniek. Wij gaan daarom voor uniek en stijlvol maatwerk. Iconische houtbouw, noemen we dit.”

Maatwerk-oplossingen

Geen situatie zo uniek of we bedenken wel een oplossing. Of het nu gaat om een houten buitenkamer, een houten tuinkamer of een houten veranda. Het resultaat is altijd sfeervol, praktisch én volkomen uniek. Een eyecatcher zijn in elke omgeving waar u jarenlang van zult genieten.

Eén aanspreekpunt

U krijgt bij ons één centraal aanspreekpunt: van eerste gesprek tot en met de oplevering. Zo houden we lijntjes lekker kort en direct. We bespreken uw wensen zorgvuldig in ons team. Dit zorgt voor duidelijke afspraken en een realistische planning. Daarbij profiteert u van onze scherpe prijzen. Samen met ons team maken we uw droomwens waar.

Maak een afspraak

Team

Diederick

Adviseur / voorman timmerman

Het creatieve brein achter elk Stantico-project. Bedenker en bouwer van elk houtbouwicoon. Uw aanspreekpunt van advies tot en met oplevering.

Martijn

Voorman timmerman

Elke Stantico-creatie gaat van de eerste balk tot laatste deur door onze handen. Wij kennen ons product tot in detail.

Romano

Timmerman

In onze werkplaats bereiden we elk project voor. Daarna plaatsen we de houtbouw. Dat is genieten, voor de klant én voor ons.

Henrico

Aankomend timmerman

Binnen het team van Stantico bouw ik ervaring op in unieke houtbouw. Samen gaan we tot het uiterste voor iedere klant.

Annelieze

Backoffice

Achter de schermen zorg ik dat alles tot in detail geregeld wordt. We houden van korte lijnen vanaf offerte tot oplevering.

  • Kwaliteit tot in detail
  • Werkzaam in heel Nederland
  • Van ontwerp tot oplevering