Stantico is een jong en bevlogen bedrijf met jarenlange ervaring in de houtbouw. Diederick van Middendorp is de sturende kracht achter een klein, hecht team. U herkent ons vakmanschap, ervaring en oog voor detail in de talrijke projecten die we al opleverden. Diederick: “Iedere klant is uniek. Wij gaan daarom voor uniek en stijlvol maatwerk. Iconische houtbouw, noemen we dit.”

Iconische houtbouw op maat

Genieten van een eigen plek in uw tuin. Geen situatie zo uniek of we bedenken wel een oplossing. Of het nu gaat om een houten buitenkamer, een houten tuinkamer of een houten veranda. Het resultaat is altijd sfeervol, praktisch én volkomen uniek. Een eyecatcher zijn in elke omgeving waar u jarenlang van zult genieten. Uw wens wordt geheel op maat gemaakt zodat deze altijd past in uw tuin en u er gegarandeerd veel plezier van gaat krijgen. Een echt icoon uw uw tuin!

Persoonlijke passie

U krijgt bij ons één centraal aanspreekpunt: van eerste gesprek tot en met de oplevering. Zo houden we lijntjes lekker kort en direct. We bespreken uw wensen zorgvuldig in ons team. Dit zorgt voor duidelijke afspraken en een realistische planning. Uw wens realiseren wij samen met u! Wij werken uw wens uit met ervaring, vakmanschap staat hoog in ons vaandel. 

Stantico realiseert buitendromen

Een uniek verblijf als blikvanger in uw tuin. Designvol, geheel naar uw smaak. Wij geven u graag een geweldige beleving van het buitenleven! Uw droom kan werkelijkheid worden met Stantico!

Maak een afspraak
  • Realiseert buitendromen
  • Iconische houtbouw
  • Persoonlijke passie