Robuuste schuur en veranda in Nijkerk

In Nijkerk mochten we aan de slag met een puntschuur en veranda. De ruime schuur heeft een robuuste look, dankzij het douglas hout en de betonnen vloer. Zo past deze goed in het totaalplaatje van het huis en de tuin. Aan de achterkant bevindt zich een veranda die wordt ingezet als loungeruimte. Hierdoor kunnen de bewoners genieten van hun tuin en tegelijkertijd droog of uit de zon zitten.

Projectdetails

 • 12 meter lang x 3 meter breed x 4 meter hoog
 • Douglas constructie met betonnen vloer
 • Prijs op aanvraag € 36.000 – €40.000
Vraag offerte aan

De bewoners van dit huis hadden de wens om een puntschuur op de oprit te realiseren, die doorloopt in de tuin in een veranda. De keuze viel op een puntschuur met veranda. Het gekozen materiaal, douglas hout, kan tegen een stootje en is duurzaam in gebruik. De gestucte borstwering en betonnen vloer passen goed bij het huis en de tuin. Een echte blikvanger! De schuur is geïsoleerd, zodat de spullen binnen goed beschermd zijn tegen bijvoorbeeld vocht.

De schuur loopt door in een veranda, zodat er ook direct een extra zitruimte is. Deze ruimte bevindt zich aan de achterkant van de schuur, waardoor er veel privacy is en er tegelijkertijd volop genoten kan worden van de prachtige tuin. Een echte aanwinst voor nog meer buitenleven!

 

Strakke tuinkamer met toilet en buitendouche

In Apeldoorn realiseerde Stantico een strakke tuinkamer naast het zwembad, inclusief toilet, techniekruimte voor het zwembad en buitendouche met schutting. De tuinkamer zorgt ervoor dat de tuin een compleet plaatje wordt.

Er is gekozen voor een strakke look, die goed past bij de stijl van de rest van de tuin. Deze tuinkamer zorgt ervoor dat de bewoners het hele jaar door kunnen genieten van hun tuin!

Projectdetails

 • Totaal 9m lang, 4,3m breed en 2,9m hoog
 • Ayous bekleding, betonnen vloer
 • Deze uitvoering kost €60.000 – €70.000

Deze strakke tuinkamer heeft een betonnen vloer en ayous bekleding. Deze warme houtsoort zorgt voor een luxueuze uitstraling, die goed past bij de inrichting. Ook de deur naar het toilet is van dit materiaal gemaakt, zodat deze een eenheid vormt met de rest van de tuinkamer. De glazen deuren zorgen voor openheid en verbinden de tuinkamer met de rest van de tuin.

Stantico realiseerde ook het toilet en de techniekruimte voor het zwembad. Naast de tuinkamer werd ook een buitendouche geplaatst, inclusief schutting van ayous materiaal. Zo matcht alles perfect met elkaar en vormt het een sluitend geheel.

Sfeervolle tuinkamer met berging

Deze tuinkamer is een echte blikvanger in de tuin. Compleet met lounge- en eetgedeelte en ruime berging! De barbecue uit de berging halen om vervolgens te eten in de tuinkamer, dat is toch ultiem genieten!

Pojectdetails

 • Totaal 13 meter lang, 4 meter breed (tuinkamer 8 meter lang, berging 5 meter lang)
 • Plato wood planken aan de binnenzijde van de tuinkamer
 • Gedroogd Douglas sponning planken aan buitenzijde van de berging
 • Deze uitvoering kost € 55.000 – € 58.000

Een ware blikvanger

Deze tuinkamer beschikt over een loungegedeelte én een eetgedeelte, afgescheiden door een sfeervolle doorkijkhaard. Zo is er altijd reden om in de tuinkamer te verblijven. Met de ruime berging, grenzend aan het buitenverblijf, is het een ware blikvanger geworden. Een optimale sfeerbeleving in eigen tuin!

 

Meer weten?
 • Realiseert buitendromen
 • Iconische houtbouw
 • Persoonlijke passie