Strakke tuinkamer en gastenverblijf in Zierikzee

Dit project in Zierikzee omvat een tuinkamer met gastenverblijf. Het gastenverblijf is voorzien van een slaapkamer inclusief badkamer met douche en toilet. Daarnaast kan het verblijf worden ingezet als kantoor, door de toevoeging van een bureau met computers. De tuinkamer zit aan het gastenverblijf vast. Dit is een gezellige plek om te loungen. Zo is dit ontwerp van alle gemakken voorzien.

Er is gekozen voor een strakke look. Er is gebruik gemaakt van douglas en eiken materialen, om zo een modern, maar toch natuurlijk effect te creëren. Voor het gastenverblijf is gekozen voor een combinatie van witte muren en houten details. Dit zorgt voor een eigentijds, maar ook tijdloos interieur.

Projectdetails

  • Gastenverblijf is 8,60 x 3 meter, tuinkamer is 4 x 3 meter
  • Voorzien van douglas en betonnen vloer
  • Deze uitvoering kost €70.000 – €75.000

Deze klant heeft een gastenverblijf laten bouwen om vrienden en familie in te ontvangen. Omdat de klant ver van de familie vandaan woont, is dit de perfecte oplossing om vrienden en familie een fijn verblijf te bieden. Het gastenverblijf is voorzien van een slaapkamer inclusief kantoor, met daarnaast een badkamer voorzien van douche en toilet. De grote deuren zorgen voor veel lichtinval.

De tuinkamer straalt, door het gebruik van natuurlijke materialen, warmte en gezelligheid uit. De betonnen vloer maakt het geheel af. Dit project heeft deze tuin getransformeerd tot een multifunctionele plek, waar het de gasten aan niets ontbreekt.

  • Realiseert buitendromen
  • Iconische houtbouw
  • Persoonlijke passie