Luxe tuinkamer met unieke looks

Dit project in Vught omvatte de succesvolle bouw van een luxe tuinkamer met unieke looks, die naadloos aansluit bij de wensen van de klant. Deze prachtige tuinkamer is ontworpen als een stijlvolle uitbreiding van de woning, waarbij functionaliteit en esthetiek perfect samenkomen.

Ontwerpkeuzes
Bij het ontwerpen van deze tuinkamer hebben we nauw geluisterd naar de klant, zodat we een ontwerp op maat konden realiseren. De tuinkamer is een harmonieuze mix van moderne en klassieke elementen, met hoogwaardige materialen zoals hout, glas en metaal, die zorgen voor een elegante uitstraling.

Projectdetails

  • Totaal 8,50 meter lang, 3,50 meter breed
  • Douglas zwart, ayous, vuren, stuc wanden en een dakkoepel.
  • Deze uitvoering kost €30.000 – €33.000

Highlights
De tuinkamer onderscheidt zich door zijn unieke looks. Het ontwerp is volledig in lijn met de omgeving en de architectuur van de woning, waardoor het als een natuurlijk verlengstuk van het huis fungeert. Hierdoor is een heerlijke buitenruimte ontstaan waar de klant op geheel eigen wijze kan ontspannen en genieten van de omgeving.

Realisatie
Ons ervaren team van vakmensen heeft met zorg en precisie gewerkt aan de bouw en afwerking van de tuinkamer. Met oog voor detail en kwaliteit hebben we ervoor gezorgd dat de tuinkamer volledig naar de wensen van de klant is gerealiseerd. Zowel de interne als externe afwerking is met de grootste zorg uitgevoerd, om een duurzame en luxueuze tuinkamer te creëren waar de klant vele jaren plezier van zal hebben.

Ik wil ook zo’n tuinkamer!
  • Realiseert buitendromen
  • Iconische houtbouw
  • Persoonlijke passie