Het begin van de zomertijd

Zomertijd
Het begint met de klok een uur vooruit te zetten en dat betekent automatisch een uur korter slapen. In 1946 werd de zomertijd afgeschaft. Maar dit werd in 1977 weer ingevoerd, vanwege de oliecrisis die er toen was. Door in de zomer langer gebruik te maken van het zonlicht, zou er energie bespaard worden en dit zorgde ervoor dat Nederland dezelfde tijd had als de buurlanden. Sinds 1980 is de zomertijd Europees geregeld en daar zijn wij heel blij mee!

Buiten genieten
Want, nu de zomertijd weer ingegaan is, kunt u ook weer langer buiten genieten. Langer licht, aangename temperaturen, ideale omstandigheden om te tuinieren. Dan is het begrijpelijk dat u natuurlijk ook wilt genieten van uw eigen werk en hoe kan dat beter dan vanuit een eigen Stantico buitenkamer, veranda of tuinkantoor? Misschien bent u zelfs wel een van de eerste die er samen met familie of vrienden de BBQ alvast bij aansteekt.

Uw wensen vervullen
U hoeft de deur niet uit voor een terrasje. Met een Stantico buitenkamer en veranda heeft u uw eigen terras, die u geheel naar eigen wens kunt laten maken. Uw wensen maakt u bespreekbaar met Diederick, die graag bij u langskomt. Bij schemering kunt u de dimbare led-spots aandoen en mocht het wat frisser worden in de loop van de avond trekt u de (schuif)pui dicht en zo kan u nog langer blijven zitten.

Inspiratie
Wilt u meer zien van een buitenkamer, veranda of tuinkantoor? Op onze website vindt je prachtige projecten die wij de afgelopen tijd gerealiseerd hebben. Voeg de foto’s die u aanspreken toe aan uw eigen moodboard en deel hem alvast met Diederick.

Uw Stantico realiseren
Misschien weet u precies al wat u wenst. Plan een afspraak met Diederick of vraag direct een offerte aan.

Tuinkamer met zwemvijver

Inspiratiemagazine aanvragen

Wilt u thuis meer inspiratie opdoen en unieke Stantico projecten bekijken? Vraag nu ons eigen inspiratiemagazine aan en ontvang hem binnen enkele dagen op de deurmat.

Uw inspiratie magazine aanvragen
  • Realiseert buitendromen
  • Iconische houtbouw
  • Persoonlijke passie