Geconcentreerd werken in eigen tuin

Heeft u een onderneming of gaat u een onderneming starten? Hoe mooi zou het dan zijn om een werkplek in eigen tuin te hebben! Het is een privéplek, geschikt voor al uw kantoorwerk. Elke dag vroeg opstaan om met een frisse blik weer aan het werk te gaan!

Geconcentreerd werken
Geconcentreerd kunnen werken vinden wij belangrijk. Door alleen te werken in een rustige omgeving ligt de focus volledig op de werkzaamheden die verricht moeten worden. Een perfecte plek om uw kantooromgeving naar eigen wens te creëren. Op deze manier bent u extra productief en maakt u uw werk succesvol. Een bijkomend voordeel van een kantoor in eigen tuin is dat u ook bij de gezellige momenten met uw gezin kan zijn!

Nodig uw klanten en relaties uit
Er zal vast eens een moment komen dat er een fysiek overleg gepland moet worden. Een tuinkantoor biedt de mogelijkheid om uw relaties of klanten uit te nodigen op uw werkplek. Om samen geconcentreerd te kunnen brainstormen of overleggen is een privékantoor ideaal. Veel mensen ervaren een tuinkantoor ook als een plek om inspiratie op te doen en ideeën te creëren. Kortom, maak het uw bezoekers zo comfortabel mogelijk!

Toepassing als atelier
Wist u dat een tuinkantoor in te richten is voor meerdere toepassingen? Misschien zoekt u juist een ruimte om creatief bezig te kunnen zijn. Een plek om inspiratie van buitenaf tot leven te brengen. Een Stantico tuinkantoor is zeer geschikt voor het creëren van een atelier waar u zelfs eventueel lessen kunt geven.

Inrichting als praktijkruimte
Heeft u plannen voor een eigen praktijkruimte aan huis? Ook dit kan door Stantico worden gerealiseerd en kan geheel naar wens op maat worden gemaakt. Door middel van een eigen entree zorgt u ervoor dat cliënten worden voorzien van privacy wanneer zij op afspraak komen of weer weggaan. Uw cliënten geeft u hiermee een vertrouwt en veilig gevoel bij uw werkwijze.

Geschikt als vergaderlocatie
Een geschikt vergaderlocatie is niet altijd makkelijk te vinden. Echter, Stantico biedt u de mogelijkheid om er één in uw tuin te bouwen! Zo heeft u altijd een plek voor samenkomst beschikbaar. Ideaal om te overleggen, te vergaderen of te brainstormen. Door standpunten uit te wisselen brengt u elkaar op ideeën om uiteindelijk tot een conclusie of besluit te komen. En dat allemaal in uw eigen tuin.

Trainingslocatie
Het geven van trainingen en masterclasses biedt veel nieuwe inzichten op de samenleving. Nieuwe ideeën worden gevormd naarmate er meer informatie tussen deelnemers wordt uitgewisseld. Waar deze trainingen gegeven kunnen worden? U kan op zoek gaan naar een trainingsruimte, echter is een eigen locatie een stuk flexibeler. De trainingen en masterclasses kunt u dan geven binnen loopafstand van uw woning. U heeft altijd een ruimte tot uw beschikking en deze kan geheel naar eigen wens worden ingericht.

Coachruimte
Begeleiding geven op welk gebied dan ook werkt het meest effectief wanneer dit in een privéruimte kan. Coachsessies zijn een belangrijk onderdeel in de ontwikkeling van de mens in de maatschappij. Het is daarom van belang om hiervoor een geschikte ruimte te vinden. Door het gebruik van een zelf ingerichte coachruimte heeft u een groot deel van de effectiviteit al in de hand.

Gebouwd met vakmanschap
Bouwen met ervaring, dat doen wij. Wij weten waar wij mee bezig zijn, bouwen is onze passie. Vakmanschap staat hoog in het vaandel. Bij Stantico is elk tuinkantoor een bouwkundig icoon. Dit bijgebouw is geheel op maat te laten maken, wij maken het passend in uw tuin. Hierbij vinden wij het erg belangrijk dat u uw wensen kenbaar kunt maken. Door deze mee te nemen in het ontwerp weten wij zeker dat u plezier gaat beleven aan het eindresultaat. Uw ideeën worden met ons ontwerp samengevoegd in een vrijblijvende offerte.

Inspiratie
Wilt u meer zien van onze buitenverblijven en tuinkantoren? Of ontvangt u graag persoonlijk advies voor het maken van een keus? Vraag dan ons inspiratiemagazine aan of neem eens vrijblijvend contact met ons op. Stantico realiseert buitendromen!

 

Inspiratiemagazine aanvragen

Wilt u thuis meer inspiratie opdoen en unieke Stantico projecten bekijken? Vraag nu ons eigen inspiratiemagazine aan en ontvang hem binnen enkele dagen op de deurmat.

Uw inspiratiemagazine aanvragen
  • Realiseert buitendromen
  • Iconische houtbouw
  • Persoonlijke passie