Comfortabel buitenverblijf

De herfst staat voor de deur. De tuin begint weer vol te waaien met bladeren, het wordt weer wat kouder. Wat is het dan heerlijk om binnen te kunnen genieten van buiten! Door het bladerdek struinen naar de veranda of tuinkamer. Bijkomen op comfortabele loungebank met uitzicht op de tuin. De vogels vliegen langs, eekhoorns kijken om het hoekje. Ondertussen blijven de bladeren vallen. De perfecte tijd voor een relaxte afsluiting van de dag!

Midden in de tuin een plekje voor uzelf. Even bijkomen na de lange werkdag of gewoon even een gezellige avond met familie of vrienden. Wat dacht u ervan een prachtige tuinkamer te plaatsen? Deze kunt u geheel inrichten zoals u wilt. Zo kunt u ervoor kiezen om verlichting aan te sluiten en een mooie kachel te monteren. Op deze manier kunt u elk seizoen extra lang genieten van uw tuinkamer.

Voor u op maat
U kiest een verblijf dat helemaal bij u past. Wat is er nu mooier dan een heerlijk buitenverblijf tussen het gekleurde bladerdek? Onze buitenverblijven worden helemaal op maat gemaakt, geheel naar uw wens. Zo heeft u altijd de mogelijkheid om comfortabel te kunnen genieten van de herfst.

Inspiratie
Wilt u meer zien van onze buitenverblijven? Of ontvangt u graag persoonlijk advies voor het maken van een keus? Vraag dan ons inspiratiemagazine aan of neem eens vrijblijvend contact met ons op.

Inspiratiemagazine aanvragen

Wilt u thuis meer inspiratie opdoen en unieke Stantico projecten bekijken? Vraag nu ons eigen inspiratiemagazine aan en ontvang hem binnen enkele dagen op de deurmat.

Uw inspiratiemagazine aanvragen
  • Realiseert buitendromen
  • Iconische houtbouw
  • Persoonlijke passie