Uniek buitenleven in de winter

Stelt u zich voor…
Nu het einde van het jaar met rasse schreden nadert, de dagen donkerder worden en de buitentemperaturen rond het vriespunt zakken. U heeft een momentje voor uzelf gevonden om te ontspannen en tot rust te komen op de bank.  Aangenaam zit u onder een plaid met in uw handen een dampende mok chocolademelk met slagroom. U kijkt naar buiten en ziet dat uw tuin is veranderd in wonderschone witte wereld.

Een schilderachtig buitenleven
Heldere ijskristallen, glanzende ijspegels en ongerepte sneeuw is het idyllisch tafereel van een schilderachtig winterlandschap. Met dit uitzicht vanuit uw Stantico buitenkamer kunt u heerlijk ontspannen en wegdromen, huiselijk dineren met een winterse stoofpot of gezellig borrelen met uw vrienden. Creëer sfeervolle momenten door de kaarsjes aan te steken en laat u meenemen in de dansende fonkelingen. 

Een behaagelijke werkplek
Een Stantico tuinkantoor biedt u tijdens de koudere wintermaanden een warme, sfeervolle werkplek. Tijdens de lage wintertemperaturen zit u aangenaam binnen door de hoogwaardige dak-, wand- en vloerisolatie. Zo geniet u van een comfortabele werkplek zonder last te krijgen van koude vingers tijdens het typen.

Kwalitatieve tuinkantoren en buitenkamers
Wilt u meer zien van de stijlvolle Stantico tuinkantoren of buitenkamers? Kijk op onze website voor verschillende voorbeelden. Zijn er foto’s die u aanspreken? Voeg deze dan toe aan uw eigen Stantico moodboard en bespreek uw Stantico ideeën met Diederick. 

Inspiratiemagazine aanvragen

Wilt u thuis meer inspiratie opdoen en unieke Stantico projecten bekijken? Vraag nu ons eigen inspiratiemagazine aan en ontvang hem binnen enkele dagen op de deurmat.

Gratis magazine aanvragen
  • Realiseert buitendromen
  • Iconische houtbouw
  • Persoonlijke passie