Buitenleven in de herfst

Beleef de herfst vanuit uw eigen buitenkamer
Doorgaans genieten we vanaf mei tot en met augustus het meeste van onze tuin. Bloemen bloeien, elke avond is het tot ongeveer half elf licht en de temperatuur doet u snel besluiten om de barbecue tevoorschijn te halen. Wellicht kijkt u zelfs alweer uit naar het volgende voorjaar. Of…

Beschut buitenleven
De rijke kleurenpallet bladeren van de bomen en planten, zelfs al in uw eigen tuin, heeft zo z’n eigen charme. Juist nu het ‘s avonds wat kouder begint te worden, is het extra fijn om een behaaglijke plek te hebben om tot rust te komen, samen te eten of bij te praten met familie of vrienden. En eigenlijk mag een heerlijk, knapperend haardvuur daar natuurlijk niet bij ontbreken.

Comfortabel bij elk weerstype
Ja, een veranda zou een optie kunnen zijn, maar is nog vaak aan één of meerdere zijden open. Een buitenkamer biedt daarin meer comfort. Zeker wanneer u hem laat uitvoeren met mooie glaspartijen. Zo wordt genieten van het buitenleven in de herfst comfortabel genieten voor iedereen.

Buitenkamer inspiratie
Wilt u meer zien van onze buitenkamers? Op onze website vindt je verschillende voorbeelden. Voeg de foto’s die u aanspreken toe aan uw eigen moodboard en deel hem met Diederick.

Inspiratiemagazine aanvragen

Wilt u thuis meer inspiratie opdoen en unieke Stantico projecten bekijken? Vraag nu ons eigen inspiratiemagazine aan en ontvang hem binnen enkele dagen op de deurmat.

Uw inspiratie magazine aanvragen
  • Realiseert buitendromen
  • Iconische houtbouw
  • Persoonlijke passie